Ursäkta mig


Vart F*N är våren? En askgrå himmel utan påverkan av vulkaner, breder ut sig så långt ögat kan skåda. Inte ens asfalten på uppfarten hinner torka till mellan regnskurarna. Så jag frågar igen:

-Vart F*N är våren?

Är jag gnällig nu? Svar: Ja! Anser mig själv ha rätt att gnälla, eller rättare sagt – jag tar mig rätten att gnälla idag. 2010.05.09 ska man inte behöva klä sig i vinterjacka för att överhuvudtaget kunna gå ut. Somliga hävdar att det inte finns nåt dåligt väder, men vad är det för mening att klä sig varmt & tvinga sig ut i ett väder som man inte kan njuta av? En del föredrar solsemester och andra betalar för komma till snön. Finns det nån därute som betalar för att njuta av ”höstrusket” som är utanför min dörr just nu?

Det kommer bli ännu en kväll under filten i soffan – ett glas rött i handen och massor av värmeljus tända i huset.

Tack!

2 kommentarer

  1. Comment by Mita on 9 maj 2010 9:01

    Men Martin, våren kommer imorgon, så passa på att njuta av denna kalla dag, ta med dig grabbarna och gå ut i skogen och upptäck!!

  2. Comment by marlene on 9 maj 2010 18:07

    Jag hatar det också, jävla skitväder! Och jag tänker stå duktigt och stolt för att jag är fruktansvärt gnällig över det! SKIT. Att semestern närmar sig med stormsteg får mig just nu bara att MÅ ILLA.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


The Edge & round is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu