Bottenskrap


Skruvade ner mina förväntningar till lägsta nivå, innan jag tryckte på ”Spela Filmen”. Efter en kvart  insåg jag att lägsta nivån uppenbarligen inte var lågt nog. Med ett uns av förhoppning att kanske – kanske skulle få åtminstone ett leende på läpparna fortsatte jag titta.

En Kronofogde anställd som är torsk på nätpoker – En skuldsatt varvsägare – Ett spöke på en herrgård! Detta tillsammans blir bottenskrapet Göta kanal 3.

Svensk film när den är som allra sämst. Skådespelarinsatser som enkelt kunnat förbättrats genom att ersätta alla med strutsarna från Kolmårdens djurpark. Pinsamt SF!

Tack!

1 Comment(s)

  1. Comment by Siw Gustafsson on 25 maj 2010 12:26

    Men snälla Martin..kan du inte unna oss ”gamlingar” något VI både förstår och upplever som vår sorts humor..den ”enkla”…kroppsspråk ..mimik..en slagfärdig kommentar osv.även om historien i sig inte var så ”märkvärdig..” men det är något VI känner igen oss i… Inte så lätt att hänga med i ERAfilmer..alltid..och ändå har du en rätt så Cool mamma.som i alla fall försöker.men ibland slutar jag titta efter några minuter.. så mycket action och våld att det blir ”sjukt” för mig.ser ingen mening med det…Alla är vi olika….Jag var på den här filmen med min Vän Anders..och vi skrattade så vi tjöt..emellan varven.. framför oss satt en rad med 20-30åringar och såg helt uttråkade ut. .. men VI hade i alla fall roligt.. ler.. Kramiz

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


The Edge & round is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu