νίφα


Lever ett harmoniskt liv på en ö i sydöstra Sverige. Har 800 meter ner till en badstrand, där det är långgrunt och barnen kan leka fritt.

Visst låter det härligt? Sluter jag ögonen och drömmer mig fem månader framåt i tiden, så är ovanstående verklighet.

Min verklighet idag ser helt annorlunda ut. Jag lever i ett SNÖKAOS!

Visst var det mysigt när den första snön kom – sån där pudervit härlig nysnö som kristalliseras på marken. Engångsgrillen togs med ner till strandkanten och det grillades korv till lunch.

snow

Det som idag cirkulerar i skallen är oavkortat - sol & värme. Det är inte kul att gräva fram sin bil varje morgon längre. Eller när uppfarten är nyskottad och ryggen känns som ett W, ja då kommer plogbilen och ser till att man får skotta lite till.

 

Globalt kaos hävdar experter! Jag ser endast lokalt kaos. Hörde på nyheterna att OS landet Canada har problem att anlägga skidbackarna pga snöbrist. Mitt problem just nu är att lösa logistiken & frakta bort mitt kaos för att kunna lösa deras bekymmer. Ta så mycket ni behöver!

Sluter mina ögon igen – mina tår är delvis nergrävda i den heta strandsanden, brassestolen i liggposition & en kall öl i handen.

Tack!

1 Comment(s)

  1. Comment by Lisa on 20 februari 2010 10:29

    Finns det lediga platser brevid?? Du kan väl paxa plats på stranden? Vi kommer med kidsen. Hoppas det inte är kö på bron bara ..

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


The Edge & round is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu