Media VS Tiger


  • Retorikkonsult
  • PR-konsult
  • Psykoterapeut

Vad har dessa tre gemensamt just nu i media Sverige?

Samtliga sitter i en s k expertpanel, och har noga analyserat Mr Tiger Woods förlåt-mig-alla-för-att-jag-är-en-sexmissbrukare-tal-till-hela-världen. Killen spelar golf – han är fantastisk på den sport han utövar – totalt intjänade pengar i karriären överstiger 1 miljard – men – han är även en notoriskt otrogen man. En man som inte kan se sin familj i ögonen pga det han gjort. En man som är tvungen att berätta för sina barn när dom blir gamla nog att förstå. Jag vill påstå att jag tar i när jag refererar honom som en man.

Dom mest prostituerade i hela processen är knappast alla Tigers älskarinnor, det är utan tvekan media. En otrohetsaffär som blir förstasidestoff i varenda dagstidning.

Fråga: Vilken fotograf & reporter skriver om Gösta 62 som bedrog sin älskade Sigurd 59 under dom sista 28 åren dom var gifta?

Tiger går ut i världstäckande TV och ber om ursäkt med ett manus värdigt Mr Speilberg. Hur fan rent ut sagt tänkte man då? Mediaorgasmen måste varit total vid detta tillfälle. Tänk den som får den exklusiva första intervjun efter talet. Hoppas Elin känner sig tillfreds med detta, kan förlåta och kanske bygga upp denna sargade familj igen.

hooker

Kändis eller inte! Saker som den här bör man i första hand reda upp mellan fyra ögon.

Tack!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


The Edge & round is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu