Två små rätter
Livet bjuder hela tiden på en massa härligheter. Idag tänkte jag bjuda er på ett middagstips. Förätt bestående av smörstekt halloumi på salladsbädd, rostade pinjenötter, finhackad rödlök & några stänk av flytande honung. Varmrätt är fylld baconlindad kycklingfilé (fetaost,färsk grön jalapeno, röd paprika, färsk timjan och hackad vitlök).
Då jag själv ogillar att laga mat enligt recept, tänker jag heller inte skriva nåt. Att improvisera med smakupplevelser ger bästa resultat.
Till denna middag drack vi:
Piccini Chianti (nr 22467) | |
Land | Italien |
Distrikt | Chianti |
Alkoholhalt | 13,0 % |
Färg | Rödblå färg. |
Doft | Kryddig doft med inslag av körsbär, lakrits och muskot. |
Smak | Kryddig smak med inslag av mörka körsbär, lakrits och muskot. |
Användning | Serveras vid cirka 16°C till rätter av ljust kött eller vegetariska pastarätter. |
Fyllighet |
Strävhet |
Fruktsyra |
Shit när får jag komma och äta hemma hos dig ? Jag blev ju hungrig nu!!:P
Det ser fantastiskt gott ut! Halloumi har jag dock aldrig smakat.. kanske dags nu.
Det tycker jag verkligen du borde smaka – gör sig allra bäst nån minut på grillen =)
Mmmm ser ju galet gott ut!