Humorlös porr!


YouTube Preview Image

Då jag inte var speciellt trött igårkväll beslutade jag mig för att titta på en film. Då klockan närmade sig 11,00 ville jag ha något lättsamt att vila ögonen på. Hittade till slut en ”komedi”  som hette 18 year old virgin, som jag trodde skulle vara en småkul film i samma anda som American pie serien.

Filmens handling (källa Discshop):

18

Ett gäng ungdomar har precis gått ut high school. Det är kvällen efter sista dagen i skolan, och det måste firas med en stor fest. Katie, klassens ljus, har beslutat sig för att äntligen bli av med oskulden Och det med hjälp av killen hon drömt om ända sen sjätte klass. Hon går fram till honom och frågar, men han säger ”nej”. Han säger att han gillar henne, men att han nyligen haft en jobbig upplevelse med en oskuld, och inte orkar med mer dramatik. Med sexsugna tonårskillar runtomkring borde det vara en baggis att få någon i säng. Tyvärr är det lättare sagt än att få till det.

Att filmen skulle innehålla lite naket, skvallrar både titel & omslag om. Hade jag väntat en timme till (00,00) och struntat i denna filmen skulle det börjat likvärdiga på dom flesta filmkanalerna.

Sen när är porr = komedi?

Hittar bättre skådespelarinsatser i vilken porrfilm som helst. Kanske beror det på att aktörerna i komedin inte är direkt vana att göra sexscener. Vänder man på det vore det smått pinsamt att höra en porrstjärna haspla ur sig ett dåligt skämt mitt under akten.

 

Tack!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


The Edge & round is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu